miercuri, 10 aprilie 2013

Construieste-ti casa perfecta

Simtim permanent nevoia de a avea un loc al nostru, un loc in care sa ne simtim in siguranta, sa avem toate facilitatile de care avem nevoie.

Construirea unei case in aceasta perioada, de criza, sa-i spunem asa, este mai dificila, dar vei avea nevoie de un buget mai mic decat in anii trecuti, marea majoritate a firmelor au redus tarifele pe care le percep pentru a nu intra in faliment.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci ar fi sa gasesti terenul unde urmeaza sa-ti construiesti locuinta, este destul de dificil, desi preturile au scazut, sunt oricum destul de mari in comparatie cu veniturile unui persoane angajate.
casa perfecta

Trebuie sa te inarmezi cu nervi de otel pentru ca cea mai grea etapa este obtinerea aprobarilor, acest proces poate dura cateva luni bune, in functie de orasul in care te afli sau unde vrei sa te apuci de constructie.

Pentru ca fiecare familie este diferita si are implicit nevoi diferite, iti recomand sa apelezi la un arhitect care sa realizeze proiectul in functie de dorintele tale, eu am mers pe o recomandare, mi se pare cea mai buna solutie.

Transformarea unei cladiri intr-un camin nu este un proces simplu trebuie sa te concentrezi pe detalii atat pentru interior cat si pentru exteriorul locuintei. Cate camere ar fi suficiente pentru a avea un spatiu confortabil, cum va arata interiorul, ai nevoie de pilastrii, baghete de colt sau alte accesorii care sa scoata in evidenta spatiul.

Sunt atat de multe intrebari la care trebuie sa gasesti raspunsul, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu familia ta si sa faceti o lista cu toate lucrurile pe care le doriti de la noua casa.

In final iti spun din propria experienta ca trebuie sa fii foarte rabdator si sa tii cont de fiecare ban pe care il cheltui pentru a termina lucrarea in timp util.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu