marți, 16 aprilie 2013

Usi culisante de interior

Cele mai folosite si mai apreciate variante de usi inzidite sunt sistemele armonice si sistemele glisante, pentru usi culisante de interior de calitate. Sistemele inzidite ofera un plus de spatiu in acele zone in care peretii sau mobila pozitionata gresit minimizeaza spatiul de manevra in cazul usilor clasice, cu sisteme batante.

Usile glisante sunt compuse dintr-un sistem functional, menit sa aduca un upgrade din punct de vedere al confortului, spatiului in care locuiti si va desfasurati activitatea zilnic. Usile culisante sunt extrem de folositoare pentru a inchide dressing-uri, pentru a compartimenta in mod personal un spatiu atat de comun cum este interiorul unui apartament cu design clasic. Usile culisante de interior reprezinta solutia functionala simpla, cu potential estetic enorm si multiple intrebuintari.

Din punct de vedere al componentelor, usile culisante sunt captusite cu garnisa pe toata lungimea usii, pentru a-i reda acesteia functionalitatea si aspectul integrat. De asemenea, propunem clientilor nostri o gama diversa de prinderi, la alegere. Noi oferim optiunea standard de culoare pe care concepem toate combinatiile, si dumneavoastra mai puteti alege si alte desene si culori.

Din punct de vedere al sistemelor de deschidere prin alunecare (culisare sau glisare), acesta este un sistem extrem de economic din punct de vedere al spatiului de desfasurare. De asemenea, usa poate fi „ingropata” intr-un perete fals din rigips. Dintre sistemele de usi culisante de interior pe care le supunem atentiei dumneavoastra, amintim usile glisante montate in rama, pe perete si usile glisante ce ruleaza in perete cu rama. Toate usile pe care le comercializam, sunt dotate cu sistem de culisare beneficiaza de accesorii din otel inoxidabil, carlige de blocare cu surub Springriff (numai in cazul in care exprimati aceasta cerinta in mod expres). Partea care trebuie curatata este realizata din aluminiu mat. Extensiile de usi culisante au un design distinctiv, inovator, foarte prelucrat, pentru a raspunde si celor mai pretentiosi clienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu