marți, 30 iulie 2013

Unde sa instalati aceste becuri cu LED-uri in casele si apartamentele voastre

Becurile cu led-uri au fost intrebuintate mult timp pentru indicatorii de putere la electronice si electrocasnice, pentru consumul redus de curent electric. In prezent aceste led-uri au inceput sa fie utilizate si pentru iluminat. Noile becuri cu led folosesc o mica parte din energia electrica fata de sistemele incandescente clasice, au o durata de viata mult mai extinsa si nu genereaza caldura. Cu toate astea pretul lor mare poate descuraja proprietarii de locuinte sa cumpere aceste sisteme de iluminat cu led.

becuri cu led-uri
Daca sunteti interesati sa instalati aceste sisteme de iluminat cu LED in locuinte pentru a valorifica aceste avantaje, continuati sa cititi articolul de mai jos.

1. Montati aceste becuri cu led in spatiile foarte greu accesibile sau in camerele unde tavanul este inalt, pentru ca aceste sisteme moderne de iluminat cu led au o durata de viata lunga si nu sunteti nevoiti sa schimbati becurile des, precum in cazul becurilor incadescente. Pentru casele cu plafon inalt puteti alege spoturi led de tavan sau lustre led.

2. Montati aceste corpuri pentru ilumare cu LED-uri in incaperile cele mai des utilizate din casa voastra, daca doriti sa obtineti o reducere la facturile de energie electrica pentru. De exemplu, schimbarea sistemelor de iluminat in bucatarie sau in camera de zi, va ajuta sa minimizati consumul de curent.

3. Imbunatatiti calitatea luminilor din vile cumparand becuri cu led. Becurile led ofera o lumina clara si stralucitoare mai buna decat lumina generata de becurile incadescente. Este necesar sa utilizati aceste becuri la birou, in incaperile de lucru si in salile de mese, pentru ca lumina furnizata de aceste sisteme de iluminat este mult mai clara si odihnitoare pentru ochi.

4. Utilizati sistemele cu LED la iluminatul exterior al gradinilor, curtilor si piscinelor. Becurile cu halogen au fost utilizate o perioada mare de timp la iluminarea exterioara, dar aceste becuri vechi au multe dezavantaje. Trebuie sa incercati sa folositi becurile cu tehnoligie led pentru iluminatul exterior, intrucat consuma o cantitate mica de energie electrica si nu trebuie sa fie inlocuite foarte des.


5. Elemente de iluminare cu led arhitectural. Un alt avantaj al acestor becuri eficiente este ca acestea se vand in dimensiuni extrem de mici. Asta le permite sa fie discrete si ideale pentru iluminarea operelor de mare valoare. Lumina curata a acestor becuri face ca opera de arta sa fie afisata cat mai natural posibil.

Recomandari pentru achizitionarea becurilor potrivite

Aceste becuri cu led-uri sunt bune pentru iluminatul curtilor, gradinilor si piscinelor. Acestea degaja caldura redusa, care diminueaza primejdia de incendiu si folosesc mult mai putina energie.

Deoarece aceste becuri cu LED nu detin filamente sensibile care se pot deteriora din pricina socurilor, acestea sunt ideale la spatiile cu trafic pietonal intens ori cu alte tipuri de socuri.

2 comentarii:

  1. o idee foarte ingenioasa si buna care sschimba imagine unui apartament

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste gen de becuri sunt foarte faine si schimba aspectul total incaparea unde sunt montatesi plus consum redus de energie.

    RăspundețiȘtergere