joi, 21 martie 2013

Placare cu marmura de calitate

Placare cu marmura si granit de calitate
Articolul de fata ofera sfaturi si indrumari pentru placare cu marmura de calitate, care sa va ofere garantia unei lucrari stabile si rezistente in timp, tuturor acelora dintre voi care vor sa faca asta singuri, fara ajutor profesionist.

Primul pas este aplicarea uniforma a adezivului pe toata suprafata placii, asa incat, atunci cand presam placa, adezivul in plus va curge de sub aceasta si va putea fi indepartat. Tot legat de adeziv, urmatorul sfat pe care vi-l oferim este acela de a alege un adeziv special pentru marmura, un adeziv mai elastic si mai rezistent la actiunea temperaturilor scazute si la inghet. Acest adeziv elastic se va aplica pe spatele placii, in strat uniform de 4-6 mm, iar placa se va lipi; apoi vom presa pana cand se intareste adezivul, pentru ca placa sa nu cada de pe perete. Cu ajutorul unei pensule vom indeparta cu foarte mare atentie excesul de adeziv de pe placa.

De asemenea, si conditiile atmosferice sunt foarte importante; trebuie sa avem grija ca locul in care au fost montate placile de marmura sa fie ferit de ploaie, cel putin o zi dupa montaj. Zona placata trebuie sa se usuce complet, inainte sa fie udata de ploaie sau de alte intemperii. In aceeasi idee, pentru ca aderenta sa fie optima, placile trebuiesc ferite de ploaie si umezeala si cu 24 ore (cel putin) inainte de a fi montate. De altfel, montajul corect se realizeaza la o temperatura cuprinsa intre 5 si 25 grade Celsius.

Pentru detalii suplimentare referitoare la placare cu marmura, granit sau travertin contactati Mg Stone!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu