joi, 6 decembrie 2012

Pret usi interior

Cine nu pune pret pe calitatea usilor de interior face o mare greseala. Calitatea materialelor pentru usi interior si design-ul acestora face ca usa sa se incadreze perfect intr-un tot unitar care se doreste a fi amenajarea apartamentului sau sa transforme o amenajare de vis intr-un adevarat fiasco.

Daca stam sa ne gandim ca usile sunt primele elemente de design care sunt observate de persoane care nu ne-au mai calcat pragul anterior, e clar ca trebuie sa gandim in termeni reali un pret usi interior si sa nu luam in deradere un aspect atat de important. Deci, estimeaza un pret usi interior corect cand ai in plan o renovare sau chiar schimbarea domiciliului, pentru a nu da gres in ceea ce priveste amenajarile interioare, ca ansamblu de elemente decorative.

Fie ca sunt din lemn – simple sau colorate sau din sticla – transparente, mate, lucioase, sablate sau decorate, usile de interior trebuie sa indeplineasca, inainte de toate, functia principala, aceea de a spatia diferite incaperi si zone de acces intr-o casa sau intr-o cladire de birouri. E cazul sa fii foarte atent si in ceea ce priveste accesoriile usilor interioare, balamalele si manerele; cu cat sunt mai rezistente, cu atat mai bine... doar stim cu totii ca usa de interior este prima care primeste suturi la nervi, prima care este trantita de cate ori intra cel mic in camera, prima care este inchisa cu putere cand nu ii vei da voie fiicei tale la prima petrecere in club. Pui pret pe accesorii in momentul achizitiei, si investesti, de fapt, pe termen lung.

Decoratiunile pentru usile interioare trebuie sa se asorteze cu interiorul casei. Noi va putem oferi si posibilitatea de a asorta usa la interior cu peretii camerei, iar la exterior, cu peretii holului. Este o chestiune de gust, foarte personala, pe care o vom trata cu maxima seriozitate si implicare. Trebuie doar sa ne cereti sfatul.

Un comentariu:

  1. Ca in orice domeniu daca vrei sa ai un lucru de calitate e bine sa fi atent ce si de unde cumperi,la calitate si nu numai.

    RăspundețiȘtergere